Idhul Fitri

lebaran

Ngaturaken sugeng riyadi,

Sedoyo kalepatan kawulo nyuwun pangapunten….

Kaleburo ing dinten riyadi puniko…

Mugi-mugi panjengan sedoyo angsal berkah saking Pangeran (Allah)…

Ing dinten puniko, benjeng lan sak lami-laminipun…

Amin….!!

%d blogger menyukai ini: